Suntikan depo

Wife saye lepas suntikan depo (perancang) baru² ni, alami kejang/kebas² kaki, badan gatal². Sudah seminggu berlarutan. Na tanye ibu²/pakar , adakah situasi ini normal ye selepas suntikan perancang depo ?

2 Các câu trả lời

sini takde pakar encik. tapi kalau ikut pengalaman saya takde pula rasa camtu. boleh jadi tak sesuai. kena rujuk balik doktor kalau masih berlarutan sampai 2 minggu

depo ni atas badan kesesuaiannya.. effect dia spt mana yg misi terangkan lh.. tp paling ketara depo mmang bnyk ganggu hormon haid..