10 weeks pregnant

wife saya kerap saki pinggang dan perut tegang.adakah ini normal kandungan 10 minggu?terima kasih..

50 Các câu trả lời

saya pun ada macam tu, saya minum air suam lepas tu apply stretch marks cream dan bahagian belakang sapu minyak angin. kalau masih tak berkesan minum air halia sebelum tidur.

sy pon sakit2 pinggang kadang perut rasa tak selesa setiap saat .. kadang nak tido pon kejap mengiring belah kiri mengiring belah kanan lpstu kene letak bantal katperut masa mengiring tu

Hi mummy semua, saya mengandung dlm 10 minggu dh tapi saya sakit belakang. Yoko yoko boleh digunakan ke? Sbb haritu saya ade try tapi rasa mcm tk sedap hati. Terima kasih

Saya nak Tanya adakah preggy 10 minggu scan belom nampak janin tapi kantung ada. Dalam masa sama Saya ada kluar darah warna coklat sedikit. Ada tak siapa2 ibu yg alami masalh mcm saya?

2y trước

awak ada makan supplement vitamin? contoh acid folic

saya dh 10 minggu.bila mlm perut selalu kembong n angin..blh k sapa minyk

2y trước

haritu ada tengom tt dr apa tah bagi tahu . x boleh letak minyak angin bahagian rahim sampai perut. nk letak . letak dri dada hingga leher boleh.

sama lah macam sya tapi doc kata tuh alahan so elakkan dri mngurut dan jangan bnyak buat kerjaa...rsau rhim x kuat sbb alahan pinggang awal

3y trước

ouh ni kira alahan jugak walaupun xd rasa mual² semua ni

sya dua kali doctor cakap kosong masuk ketiga kali scan baru doctor cakap baby dah nampak cuma jantung je lom kuat jadi soh mkn ubat folic acid tok jantung baby

sya pown mcm tu 10 minggu...lengguh pinggang...kaki kiri kejang ja memanjang....tido pown mengiring kiri kanan lapik bantal😊😊

2y trước

kalau sy paha sebelah kanan rasa kejang sakit mcm kenan cucuk sejak masuk 10 minggu. normal ka mcm tu ya sis?

Sama wak,sy bau masakan ke apa pun nk muntah kdng bukan nk muntah terus,mual pun ada kdng bila bau..nasi lgi laaa,paksa juga diri mkn tpi blh terima sikit je

2y trước

lepas tu kalau paksa telan mesti rasa nak menangis kan awak, sbb lapar tapi mual..hehe

Iya normal tu, sy pn mcmtu gak nk tyto mmg susah itu ini xkena , gan sakit pinggang nyaaa lagi, kena byk bersabar skit utk awal mengandung ni 😉