10 weeks pregnant

wife saya kerap saki pinggang dan perut tegang.adakah ini normal kandungan 10 minggu?terima kasih..

50 Các câu trả lời

normal tu en. saya pun alami benda yang sama mcm wife. maybe as husband boleh bantu ringan kan kerja isteri dan tolong picit apa patut.🙂

Perut sy selalu masuk angin , dan kejang2 .. sy sapu essential oil .. dya berangin .. boleh ke ?

2y trước

saya ada tengok tt dr apa tah haritu. diorg kata x boleh sapu minyak yg berangin dekat area perut. kalau nk sapu dari dada ke leher . shj.

macam sy pinggang sakit,perut x selesa,kaki bengkak kalau terlalu byk jln n berdiri ,tp baby still x nmpk lg..

2y trước

skrg mcm mana keadaan awak..

soalan 2 tahun lps ke ni 😂 haah normal sbb baby nk membesar

3y trước

Normal ye sbb perut saya skit sngt mcm sengugut. Duduk baring semua x kene

Normal encik. Saya pun bru 10 minggu pinggang bagai nak patah. Kadang perut rasa tengang.

tpi sya scan 7 mnggu dh ada kantung&janin

2y trước

saya 9week lebih dah ada janin katung skrng 10week 3day 20week scan

Normal sebab baby nak membesar. Tapi if berlarutan sakitnya tu jadi tak normal

samalh sy 9 minggu pun dh rasa mual tgk nasi apatah lagi nk telan

sy 10minggu.. sakit pinggang n perut juga.... duduk kejap pun sakit

2y trước

sy selalu duduk kerusi alas bantal sbb punggung sakit duduk lama😂

sy pon sama. .10 minggu jugak . .g cek okey . .tpi risau kut uti