13 weeks pregnancy

Why kepala masih pening Dan masih alahan. Sepatut nya time mcm ni dah kurg kann. 😭#advicepls #pregnancy #bantusharing

15 Các câu trả lời

Ade tu smpai beranak alahan.... Badan x sama.... nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

ikut badan. sy start week 11 sampai 15 alahan teruk. lepas tu week 34 sampai 36 kena semula muntah². tapi bila sy tukar air dari reverse osmosis kpd air mineral tutup hijau tu barulah okay. n tak boleh makan pedas

Mmg gitu.. bdn org lain2. Sy 15weeks ni kurang dah. Tpi muntah jugak sehari sekali sbb kembung perut sllunya lpas mkn malam mst muntah2. Alahan ada lagi tak boleh bau2 ni. Tp bdn btenaga lah compare 1trimester.

normal...xsmua org rsa alahan...kdg2 awal, kdg2 lmbat...kdg2 spnjg prgnant smpai brsalin still rsa...lain org lain rsa dia...sy klu pening, mmg sdiakn balm hijau tu ltak kt hidung n kpala...

normal ja sis, ada yg alahan dari awal mengandung smpai habis. macam saya awal awal takda alahan dah masuk trimester 3 ni baru start muntah muntah 😂😅

Normal tu sis, setiap pengalaman ibu mengandung tu berbeza. Ada yg lama alahan, ada yg 1st trimester je. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

setiap pengalaman mengandung, bersalin tk sama sis. ada yg tkde alahan, ada yg alahan sampai bersalin. normal je sis. bykkn bersabar ye 😊

sya biasa 4 ank start 12 week baru nak mula alahan smp 3,4 bulan baru ok.ada org tak alahan ada org smp nak bsalin masih mabuk2 lagi.

ikut pada badan sendiri...mcm sy msh alah dan mula skit bdn blik mcm msa awl2 preggy...skrg bru 12week...so terima jelah

sy stop mual and hilang selera mkn lepas 6 bulan.. 7,8 okay.. pstu 9 bulan jdi balik 😥