VCO

who takes virgin coconut oil during pregnancy?

11 Các câu trả lời

saya ambil untuk dua2 anak sy mase mengandung pertama dan yg kedua..ambil mase awal kandungan lagi..alhamdulillah cepat sgt n smooth je jalan terbuka dan kurang sakit.. anak first masuk labour room pukul 7 malam n bersalin pukul 9 malam.yang kedua masuk labour room pukul 7.30 malam dan bersalin pukul 8.45 malam.rambut baby pon lebat sgt n kulit bersih je..sis boleh try amalkan sambil mkn kurma jgk ☺️

4y trước

Cara pemakanannya mcmana ye? Seawal brp bulan ye awk mula ambil VCO?

Baru je tanya misi pasal vco 2 mgu lepas sebab sy ingat nk cuba. Misi kata vco ni mcm minyak selusuh...boleh cepatkan bersalin. So dia kata klu nk makan better after 36w sbb takut baby lahir x cukup bulan. Saya rasa bergantung pd penerimaan tubuh masing2 juga. Tapi sbb takut risiko sy ingat nk start mkn masa 36w nanti

i did. took it since 2nd trimester.. it works wonder in helping me deliver baby smoothly. while i was in labour i took several drops of vco. i deliver within an hour and baby jaundice level is very low.

5y trước

Brand apa ya sis

pernah ambil masa pregnent 1st, pregnt 2nd x ambik, sama je rasa sakitnya and jangka masa beranak..kulit baby pun sama je 2 2.xtau apa bezanya.

5y trước

kena mkn sayur selalu lh.

i'm not takes vco during pregnancy but what im heard it's good for pregnncy mom..but to confirm please ask your doctor first

5y trước

discus with your doc first ya mum heee

I took in irregular basis. Wether it helped my delivery or not.. my boy has beautiful hair 😂

5y trước

1st, sya pecah air ketuban dlm 12am lebih.sya bersalin 3.30am. 2nd, sya keluar darah 3.30am mcm tu masa saya angkat kencing saya bersalin 6.30am. sbb tu saya xtau beza antra minum or xminum.sbb 2 2 lebih kurang jarak masa contraction dan bersalin.

Virgin coconut oil is for what? Sorry... First time pregnant

dgrnye mcm bagus..how about olive oil? mna yg better

Me! VCO mode on 35weeks.. Its for easy delivery..

saya ambil sejak awal kandungan hingga lepas bersalin

5y trước

Sya pun nak tahu bagus ker ambil vco?