Eczema baby

When will this be over ? Sekejap okay sekejap tak ?

Eczema baby
16 Các câu trả lời

adik sy smpai ke besar ni mmg still ade ekzema.. akn pulih btul2 ikut tahap antibodi budak

Baby saya pun sama ada eczema.. Tak tahu nak buat macam mana dah 😭

4y trước

Sangat² buntu.. Kesian anak

Anak saya pon ada ezema jugak. On off. Sekarang dia dh 6tahun lebih.

4y trước

Ye ke semoga cpt sembuh ❤️❤️

My first baby ad eczema. On off. Dah 3 tahun masih ada lagi.

Ubat paling mujarab utk eczema... Cream herba cina

4y trước

Nnti awk whtspp no +60 14-849 9045 nie.. akak nie jual cream utk eczema.. sy tau sbb ank kwn sy baby lgi ade eczema.. 2 tahun ank dia derita eczema teruk.. tp dia pakai cream herbal tu terus jer hilang..

Sis guna balm skeenz Tasneem