help me

What if you have a U.T.I but wala nmo gi palit ang resita kay lagi ANTIBIOTIC SIYA...but now sakit kaau imung dool sa vigina mura gani ug maglisud kag lakaw unsa man angay buhatun ani???

2 Các câu trả lời

Dapat po sinunod niyo reseta as long as galing kay OB, alam naman po nila king anu safe na antibiotic sa mga buntis.. prone kasi talaga sa UTI ang buntis eh, kahit ako 3x ako naresetahan ng pang uti for one week, ok naman baby ko nung lumabas

5y trước

Bumili naman ako nang niresita nila kaso d ko sinunod nang 1, week kasi ang mahal2 na

Dapat imong gisunod ang gi-reseta sa imong OB kay bisag antibiotic na, safe na nimo kay dili pod moreseta ang imong OB nga makadaot nimo og sa imong baby. Og ganahan ka maayo ka, bisag mahal ang tambal, imo jud ng paliton.

5y trước

If until now naa pa gihapon ky UTI, it is best that you should go back to your OB and tell her wala nimo nasunod iyang gireseta para maresetahan ka balik og tambal. And this time around you should follow her advise para maayo na ka, palita ang tambal bisag mahal para ma-ok na ka.