zombie

Mga mies 8mos. Na ako tiyan din Nanglaba ko ug sayo, nhumn ko mga alas 8 na kapin, dn Karon naghigda jud ko ky murag muhulog ag akoa ug mulakaw, mura kog zombie, kinsay nka experience ug ing ani Unsa injung gbuhat,

5 Các câu trả lời

Nung 8 months po ako namalengke ko pagkadaghan sa akong gipalit, dayon pagkaugma. Naglakaw ko murag mahulog pud, dayon gasakit na akong chan, sigig pangihi, naa nay discharge. Manganakay na diay ko. 9 months na pala ung chan ko, kaso if 8 months preterm si baby.

Natagtag po kayo cguro.. nung nagbubuntus po ako, magmula 4mos laging ganyan piramdam ko, parang meron mhuhulog or lalabas sa pwerta ko kaya lagi ako pinapainom pampkapit ni ob

basin baba imo matres momsh, peru try ayaw nag lihok2 kaau momsh kai haoit nman ka mnganak. katu 8mos. ako tiyan wa nako ga.laba gnapa.laundry na nako.. ingat momsh..

вaĸa po napagod ĸaυ or вυмaвa мaтreѕ nyo тry nyo po мagpaнιnga aт oвѕerve nyo..

Bag o rko nagpahilot

4y trước

gani pa.plastar lang. kai sa akong experience as per manghilotay 6-7months pde hiloton/plastar ang bata sa tiyan..