Preparation

At weeks 30, am i too early packed all those mom & baby stuff to put inside my car or what???... Btol ke tk btol apa aku buat nie... Ke awal sgt2. Tp dgr org kata 7bln dah blh stndby lagi2 buat org yg kna slalu follow-up kat klinik & hospital ni kn...

Preparation
66 Các câu trả lời

Sya lbh ska prepare awl.wlupn xsmpn dlm keta ag.sbb xde nk g mna pn.packing msk bag ltk ats bkl bby.yg k4.28 mggu siap bsh smua.30 scan trs pack msk beg.hehehehehe