test gender baby

weekend mom . mari kita cerita² kosong 🤭 mom kmu ada pernah try ka tu . yg mau tau gender baby guna baking soda tu . kalau berbuih ( boy ) kalau tdk ( girl ) betul juga ka mom hasil dia sma scan 🤣 sy nmpk d u tube ba tu 🤭 mna tau mom² dlm mcr nie ada prnh try buat cuba knun kongsi pnglaman tu 😄 #sekadaruntuksukasuka

test gender baby
1 Trả lời

Sy biasa dgr org ckp .. kalau time pregnant perut bulat tu boy .. kalau lonjong tu girl 😅