Kerap kencing adakah maksudnya kencing tak lawas?

Week 5.. Sehari dua ni tak tau nape kerap kencing.. Air kencing pon banyak Walhal kurang minum air.. Kadang dah masuk toilet rasa taknak keluar sbb tak sampai 2 minit dah rasa nak kencing balik.. Kadang tgh kencing rasa cam tak putus² Air kencing.. Kenapa yer? Ada ker yg sm mcm Sy🥺😪 #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

4 Các câu trả lời

sy pun mcm tu. normal je. check urine okay je. bukan kencing kotor. and kencing awk tu color apa? kalau color oren atau kuning pekat siap pakej sakit perut mmg sah kencing kotor.

10mo trước

Colour jernih yellow ² ckt laaa tp ni bukan kencing tak puas tp air kencing nye banyak 😁 Tp 1 hari ni bnyk minum air Bali + air putih

Most probably kencing tak lawas and kencing kotor. Pergi clinic utk check and dapatkan nasihat dr ya sis. Take care

10mo trước

Ok baik sis.. Sy turuti😁

Selalunya kerap kencing, kencing tak puas, sakit semasa kencing tanda tanda kencing kotor sis. Better p klinik check

better u pi check sebab takut kencing kotor. sebab u cakap u kurang minum air.

10mo trước

owhh baik sis.. Tu kira kencing kotor yer tapi tak sakit masa kencing.. Kalau Sy amalkan minum air bali bole kan