Warna pop bayi

Warna camni susu fm tu tak sesuai dgn anak saya ke ?please .help !

Warna pop bayi
5 Các câu trả lời

baby berapa bulan sis?dulu anak sy pun mcm ni hanya cuma waktu teething saja poop baby cair dan greenish mcm ni. but so far baby okay dgn fm. baby sy dari umur 3 bulan minum Dutch baby Sampai sekarang otw setahun

11mo trước

Baby skg 4 bulan lebih .. biasa minum dutch baby tapi try tukar dupro sbb nafas mcm bunyi kahak .. tapi poop nya btukar warna camni .. risau jgk .. sblum poop mustard

Terkejut buka2 apps je terus keluar gambar ni 😭 kenapa xblur kan dulu

11mo trước

Maaf .. 🥹🥹

ibu next time blur kan pic or tekan nfsw tau 😅😅

11mo trước

Ops .. maaf ibu 🥹🥹

saya tak pasti.. ada sesiapa yang boleh bagi pendapat??

Boleh refer sini