Bedung baby

Wajib ke bedung baby tu. Brpa lama nak bendungkan. Bb sya kat hospital time tu OK je Dibendung. Dah Di rumah rasa rimas baby tu tidak mau.. Menangis je.

4 Các câu trả lời

xwajib. kita bedung baby utk buat baby rasa dan selamat mcm dlm rahim ibu. mmg ad je baby yg xnk bedung. baby sy xnk bedung. mlm je sy bedung tu pon bedung badan ke sahaja. tgn x. sbb baby xnk. nnt dia ngs mcm kena buat.

anak same mcm awk.. mase kat hospital ok je bedung.. bila dah kt rumah,bedung kaki jer.. tgn dia xnak bedung.. kalo bedung tgn dia akan menangis

Bedung ni nak kurang morro reflex tu supaya baby boleh tidur tenang. Kalau baby boleh tidur tenang tanpa bedung okay je

anak saya baru 2 bulan . kalau di rumah , dia nangis tak mau dibedung samada dia panas ataupun tak selesa perut