35weeks

Wahhh.. Semakin dekat dah.. Sape due 10/12/19?

64 Các câu trả lời

Sy 2/12

Saya due 6/12

5y trước

Dah ada tanda pape ke sis? Kaki bgkak ke, rasa berat bwh perut ke

27/12

12.12

Sy 12/12..

5y trước

Debaran smkin trsa...hihi

Saya

5y trước

Nurse KK Ada bgtau yg kalau sakit pinggang ke bawah, pastu Ada rs contractions selang 5 ke 10 minit n Ada turun ketuban atau turun darah so kena ready utk ke hospital la...sbb tu dh d kira tanda2 nk bersalin...so Kita kena alert yg Mana betoi dgn yg palsu..Kita sendiqi dpt qasa benda tu

Saya 9/12

5y trước

Hai jua sis.. Iyaaa.. Da blh ready2 skrg.. Moga dipermudahkn yaa sis.. 🤗

Sy 2/12..

5y trước

Saye 1/12... hehe

Sy 17.12.2019. Semoga kta semua dipermudahkan urusan bersalin nt.

Sy 8/12/19....😅...risau menanti hari