35weeks

Wahhh.. Semakin dekat dah.. Sape due 10/12/19?

64 Các câu trả lời

Beza 6 hari dr sy..sy 4/12

5y trước

Saya pun sama 4/12

22/12...now 33 week..nervous nye.. Tp xleh over due.. Sbb gdm.. Moga di permudahkan semua kita semua..

5y trước

Tadi sy baru tanya doc kalau gdm nak serah diri week ke brp, dia ckp klau dh smpai due, dh boleh serah diri tarikh due tu kalau 37-39 tu blum ada tanda apa2

saya pun 35week....12.12 risau pulak kalau tak sampai....

5y trước

tanda2 tu belum ada lagi...yalah dok tengok post2 mommy yang dah bersalin...semuanya dalam 37week....jadi saya risaulah....ya 1st baby

saya pn skrng 35 week.nebes sgt.

5y trước

chck last 2 week berat 1.3kg.huhu kurng berat bby kita.tu yg doc kasi vit bnyk tu.nebes