bug-at sa dughan💔 sa mga bisaya diria cheer me up mga momsh

Wa ko kabalo og unsa ning akong gibati, basta akong nabal an dili ko ingani sa una. sukad nagburos ko hantud nanganak dali rako masuko pero sa akoa ra sab pag umangkon. naay time tung nag buros pako nagka sumpaki mi sa akong mama tungod ra sab sakong pag umangkon. after gud atu nag sorry ko og niyaka nga naghilaka. taga gbie mag pray ko nga kuhaon akong batasan nga dili maayo kay katu pako sukad suko kaayo sa akong pag umangkon nga pinangga man tana kaayo tu nako sa wa pako naburos. ff. ta karon nga 5mos na akong baby naa pa gihapon ni akong batasan nga ingani idk suko jud gihapon ko sa iyaha in a way nga di sya mo tuo sako like matulog sa hapon og mag tuon og basa. (7yrs old na tuod sya,) tuara ga dula sa gawas after dula sa gawas mag tan awg tv. (kunsintihon man gud sakong mama) (wa diria iyang parents nagbuwag nasab sila, iyang papa akong igsuon.) karon naghuot akong dughan nga nagkugos sakong baby, makahuna² kog di maayo lami mag bigti. pero gigakos ra nako akong baby. hilak pinahilom kay basin maka mata akong bana. lami mohilak gusto nako e share sakong mama og bana nganong ingani ko nganong ingani akong ma feel daliay rako masuko. pero basin mag ingnan kog o.a ra. karon bug at kayu akong dughan makit an nako akong pag umangkon. wa man gud nipansin akong mama gaena sako tungod ra ana nga masuko kos akong pag umangkon. di nako tuyuon pero ma feel jud nko maong makahuna² nalang kog di maayo. jusko di man tana ko ingani uyyy. 😭😭😭😭 makahuna² kog bigti pero mo piyong nalang ko mo tawag ni lord. nga unta di ko mada sakong panghuna² nga dili maayo. ako raba ingani ??

4 Các câu trả lời

Basin naay kay postpartrum depression ingun ana sab ko sa una baby pako anak naka hunahuna sab kog hikog akong gisulod pirme sa akong utok pag mawala ko luoy kaayo ako baby walai mo love sa iya sama sako paglove niya be strong mii huna hunaa imong baby ayg pakamatay diha Try to open sa imong bana or mama para aware sila kesa ma ingnan kag o.a Be strong ayg padala sa imong emosyon huna hunaa imong baby

maybe nag experience kag postpartum karun momshie...dapat open ka sa imo bana unsa imong gipangbati...or sa imo pod mama.ayaw kahadlok..kay sila usa sa makatabang nimo. ug pag ampo momshie..you'll be fine.

Much better if naa mo kaugalingon balay momshie para mahilona naka. Usahay djud nto keri makighalobilo sa uban. E divert lang imong attention sa work or unsa imong kalingawan.

Ayaw tawun pag huna huna ug bigti momsh.. Unsaon nalang imuhang baby.. Tanan ta naay ginaaighag lain laing problema momsh.. E ampo ra gyud nah😊