Ok atau tak ok?

Vietnamese spring roll tu? Usia kandungan saya 4 bulan Sebab semalam saya mkn terus rasa perut tak selesa sampai ke harini. Risau pula saya

3 Các câu trả lời

Takut udang dia kurang masak... Hamil tak elok makan makanan kurang masak atau mentah... Kena makan yang betul2 masak... Better sis p klinik check... Mintak ubat kalau perlu...

Elak mkn makanan yg separuh masak, kena pastikan makanan tu dimasak dgn betul. Kadang pregnant ni akan datang mcm2 alahan, mknan febret pun boleh tiba2 jadi alahan..

saya pun baru makan sampai 3 dah😭😭😭 risaunyaaaa