Last period 7/2/2023 skrg dah delay 13 hari. 1 line samar².

+ve ke macm ni?

Last period 7/2/2023 skrg dah delay 13 hari. 1 line  samar².
16 Các câu trả lời

Alhamdulillah memang positif lah tu, bukan samar2 lagi dah hihi.. 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 🤲🏻🥰

2y trước

baik terima kasih. Alhamdulillah

saya pakai yg jnis ni la dlu utk cek. mmg tepat dan positive skg baby dh 2bulan. hihi. Tahniahh tau

2y trước

Alhamdulillah tahniah jugak ibu. sy check harini terus pakai yg atas tu. 🌹

saya pun guna brand yang ni. macam tepat dia punya result tu. sekarang dah bersalin dah 😂

tahniah..jgn lupa folic acid..hrp² Pon Ada berita gembira mcm ni..amin²...🥰

2y trước

terima kasih Alhamdulillah. br start makan folic acid harini. xtarget akan pregnant sbb last pregnant 2020 anak pertama. 🌹

Alhamdulillah..tahniah sis..moga sy pom dpt double line❣️

2y trước

terima kasih awak. alhamdullilah. moga ada rezeki utk awak juga. aminnnn 🌹

Tahniah sis 😍 Jaga diri baik2. Btw simtom2 sis ada tak?

2y trước

terima kasih awak. Alhamdulillah belum ada simptom². sbb dah delay tu try check². 🤭🌹

alhamdulillah rezeki tahniah sis 🥰

Alhamdulillah, tahniah mummy to be..

2y trước

Alhamdulillah terima kasih 🌹

Positive puan 🥳 tahniahhhhh

2y trước

Alhamdulillah tq

+ve la macam saya 1line samar²

2y trước

Alhamdulillah terima kasih. moga ada rezeki utk awk jugak... amin 🌹