bulan lepas period 11/2. 11/3 sy test 6pg - ve, 10pg repeat +ve 13/3 pg td sy check line samar

1st upt 11/3 2nd upt 13/3

bulan lepas period 11/2.
11/3 sy test 6pg - ve, 10pg repeat +ve
13/3 pg td sy check line samar
8 Các câu trả lời

Mcm sy lewat period 2 minggu baru dpt line yg betul2 terang, biasa nya baby da masuk 3-4 minggu .. klo sy cek sblom period sokmo -ve , seminggu lps period pon sama, lps 2 minggu ade line.. tp kita bole tau kita pregnant sbb symptoms nk period dgn mengandung tu lain sikit

sy last priod 11/2 tp dh try naik 1 line je.mslh nya dh smggu sy mkn muntah..pning2..pnggang skit.mmg mcm msa pnant dlu..xtry lgi buat upt kli ke 2..doa kn sy de rzki baby no2

Kalau pregnant biasanya lepas 1-2 hari dia dah terang dah line sis. Takde nak juling mata nak tengo. Saya sarankan try upt dipntell sis. Dipntell tak prnah scam2 lagi.

hye.. congratulations...rsanya awak pregnant sis... it's ok..tunggu sminggu...merah mnyala wrna line nanti..hehhe...maybe hormon blum Kuat sgt.. that's why msih Samar...

1y trước

terimakasih ☺️ hope mcm tu laaa.. sy fikir +ve je ni.. 🤲🏼

Ni saya test 8/3. Last month period 16/2. Tapi tadi saya test pakai upt watson 1line je, taktahu pregnany tak. Tapi ari ari saya sakit belah kanan, loya semua ada

1y trước

Due period 19/3 tapi masih belum period

x clear sgt.. tggu la period lewat smggu bru test blek.. konfirm da naik terg dr skg

1y trước

Line awk tk terang sbb hormon awk rendah☺️

dua2 gambr masih -ve. Repeat selang 3hari utk keputusan yg lebih baik

1y trước

okay sis. 😉

Rasanya positif tu. Esok try lagi tengok result macam mana.

1y trước

baby besar kot saya pun line samar² tulah terkejot check dh 4 bulan anak sec heheh alhamdulillah semoga dipermudahkan zuriat untuk sis aamin