Cubaan Hamil

Hi mommies sekalian, saya nak tanya mata mata sis sis semua. Ni naik 1 line je ke atau 2 line ye? Di mata saya nampak macam samar samar. Last first period saya pada 7/1/2023. Doakan rezeki first baby untuk saya ya. ❤️#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Cubaan Hamil
8 Các câu trả lời

sis guna brand apa? sy guna brand mamma perfect 5x test semua dpt 2garis, guna brand accufast 1garis 🤦‍♀️ siasat punya siasat brand mamma perfect ni pun pdi scam 😌 sy last period 6/2 hjg bln baru test sekali lg.. sblm ni sy guna brand mamma perfect ni jgk bln lepas tp takde pla garis 2, kena bln ni jd 2garis excited lain mcm la kite😅 sy x yakin beli brand dippNtell tu test bangun pagi, kesilapan sy tinggalkn upt tu buat keje lain smpi lupa nak tgk, petang cek ade garis samar. mgkn evap line tgk dah petang kan.. upt tu pun 1 1nya sy beli takde 2nya 😂 pastu cek pulak guna accufast yg ni dpt 1garis. give up nak test, tggu la hjg bln mcm mn.. kalu ada rezeki baby 2023 ni alhamdulillah maaf karangan pjg berterabur pla tu 😂.. #ttc7m

2y trước

tak apa..fhm..cuma 1 soalan.mcm mana boleh lupa nak tgk upt yg di test...result dia immediately je..means, kita tadah air kncing, tested..pstu tnggu xsmpai 10saat .pstu boleh simpan/buang...sbb ada trbaca a few yg pnh ckp 'dh test,pastu lupa'..jd sy wonder..sbb test upt ni mcm nak amik result exam..nervous pstu mata asik nk tgk je😬..sorry naaa tak kecam tau cuma wondering;)

Nampak samar.. Xpe nti try lagi test gune.. Kalau ade bajet lebih terus bli clearblue y digital.. Sy lps selalu false positive ni, sy mmg gune Clearblue je wak.. Sakit juga hti beli y murah tp asyik salah je.. Sbb slalu sgt kne positif tp at the end not pregnant

2y trước

Saya selalu buat upt dapat satu line aje. Malas nak beli yang clear blue dulu. Test kalini dapat samar macamni. takpe nanti saya try la beli clear blue. Mudah mudahan ada rezeki untuk kita. Aamiin ❤️

Nmpk line samar tu tp mcm evap line. Sbb tgk upt awak jgk mcm dh kering. Brp lama baru awak tgk line samar tu ada? Klu lebih dr 10-15 min, result invalid. Boleh test lg dan tgk dlm masa bwh 10 min, klu naik line insyaallah positive 😁👍🏻

2y trước

lepas 10 minit saya tengok baru naik samar. Okay baik terima kasih atas info. nanti saya try lagi upt. 😁

ada 2 line.. tkpe sabar dulu, maybe next month cube lagi,, mcm saya pun pernah bulan sebelum test ada samar juga, next month buat test, alhamdulillah ada rezeki

2y trước

In shaa Allah. Semoga ada rezeki.. Terima kasih info 😊😊

Brand guardian yg pink putih tu pun dh ok sis. Yg jenis ni kdg mainkan perasaan kita je 😅

Maaf sy nampak 1 line sis. Nanti repeat test lg ye. Guna upt lain2 jugak

2y trước

Ya takpa mata orang lain lain kan. Terima kasih at atas info 😊😊

test sekali lagi. test lepas bangun tidur tu dpt tengok jelas sikit

2y trước

Baik terima kasih atas tips nya