Valid ke test befor period?

Is it valid test before period, lagi 3 hri nk period, takott nk percaye sblm ni pon test before period but turned out period 😅😅😅, help mee, sape2 ad pgalaman mcm ni tak?

Valid ke test befor period?
7 Các câu trả lời

Valid je. Sy check 2 hari sebelum tarikh sy period sebab nipple sakit. Google la kenapa nipple sakit. Bila baca dalam google dia ada tulis sebabnya adalah tanda awal kehamilan. Bila check esokkannya naik 2 line. Alhamdulillah sekarang dah 22w 🥹

Valid! Saya test 5 hari sblm period sbb lain mcm tanda tanda period sy then naik samar samar. Setiap hari cek line akan jd makin terang, sampai lah hari first period kita line mmg akan terang betul.

Valid je, dulu sy pun test before period, naik samar2..nanti test semula utk kepastian. Moga ada rezeki.

2y trước

Ada brown spotting 3 hari sy ingt period masa tu..tp lpstu terdetik nk bt test lg, naik 2 line lg jelas drpd yg sblm tu.. u’re welcome😊

Valid je. Saya pun test 3 hari sebelum period sebab rasa lain macam. Tp lepas seminggu lewat test lagi

Sy pun test before tapi samar la lepas dh delay baru pekat line dia

valid je awak. dah terang dh tu. tahniah✨

tgu lps due period buat balik.