Sakit kepala

Hello utk ibu2 yg lebih mngetahui tentang hamil,sya mahu tya memang di awl kehamiln 24 mggu ni pandai sakit kepala kah?sebab kpla sya sakit sblh kanan lepastu brpindah ke sblh kiri pula..memang normal ka?atau sya ada tsalah makan apa2 .. #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Sy pun kerap sakit kepala sis tp doc ade bekalkan ubat thn sakit yg sesuai for pregnant . Kalau betul2 sakit baru sy mkn . Kdg sy lebihkan mandi biar kepala sejuk sikit .