Hi. Utk 1st time scan baby bape mggu yg sesuai ye

12 Các câu trả lời

Scan ape tu ye? Scan byk jnis😆 detail scan ke.. Growth Scan ke.. Gender scan ke.. Kalo gender elok 24w - 28w

saya 5w3d dah nampak kantung , scan awal bagus sbb nak tahu pregnant dlm rahim atau luar rahim ..

4y trước

Tulaa kan. Dr ad bagitau tak efek dia bila scan awal? Ka mmg dibolehkn?

Kalau ke kkia, misi akan suruh rujuk doktor dlm minggu ke 11-12. Waktu tu memang akan nampak jelas.

Saya scan hari tu isnin 6 minggu 4 hari Alhamdulillah Dah Nampak Dah Baby Dalam Tu .

5y trước

Heartbeat ada lg x?

Kalo scan biase² utk tau dh pregnant bape weeks btter 9w ke ats..

Sya scan KKIA msa 8w, 12w, 20w & next 28w bln dpn

8 minggu salunya dah nampak heartbeat

detail scan buat la dlm 22w - 28w

8weeks da bole dgr heartbeat

rasanya mcm 6-7minggu sis