Kerap sakit pinggang & keram perut

usia kndung 6 minggu... sy rase kerap sakit pinggang dan krem perut.. kaki sy rase amat penat... boleh k sy sapu ubat pnas?

6 Các câu trả lời

Banyak bergerak ke? Awal kehamilan ni elakkan fast motion, jangan angkat berat, jaga postur dgn betul, jaga juga pemakanan. Minum air kosong secukupnya. Jumpa doktor untuk pemeriksaan. Tak berani nak kata boleh jika guna minyak panas. Tengok pada orang juga.

x boleh awk sbb dlm myk pnas ade menthol ape ntah nama dia....bahaya sy tgk kt video tiktok, hr tu sy pn lenguh2 tgn terpaksa menahan dan x blh tdo mlm

Sy ada jual minyak urut, dan guna minyak urut tu. Alhamdulillah org prgnnt boleh pakai. Boleh chat sy untuk lebih info fsl minyak urut tu. 01131807228

saya taktau nak cakap tapi bila cramp saya usap perut dgn tangan kosong. rasa lega sikit

tak boleh, sebab dalam minyak panas ada bahan yg boleh sebabkan kecacatan bayi,

No minyak panas. Awal2 patutnya kena banyak rest.