buang air besar berdarah ketika 1st trimester

Hi .. usia kandungan sy 11w6d .. sy nak tanya , masa buang air besar tiba2 keluar darah bersama .. adakah ini serious ? Boleh sy tau punca ?

6 Các câu trả lời

bg saya normal..kalau ada makan vitamin iron tablet memang akan kena sembelit.saya 12w kena mcm sis terus jumpa doktr and scan doktr kata anak ok tak ada apa2 masalah.jadi untk kepastian jumpa doktor je terus sis.

Kalau sembelit/ tahi keras maybe berdarah sbb luka masa tahi tu keluar. Kemungkinan lain maybe buasir. Kalau rasa ada biji keluar di bontot tu buasirlah tu. Try cek klinik nnt dia bg ubat

macam saya pon pernah masa 1st trimester najis tak keras pon , tapi keluar darah . pergi klinik doktor bagi ubat buasir

darah dri mana sis.. dri miss v ke darah brsma²air bsr

hospital trus la.. semoga tdak apa yang serius Aamiin

saya rse serius. better sis ke hosp