Maaf nak tanya. Bersama suami semasa trimister 1

Bahaya tak bersama suami usia kandungan 11w?.. dan buang dalam.. Sy mengandung kembar. #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Mengandung twin tu one of risiko jugak kan. Jadi better untuk first trimester ni digalakkan buang luar. Unless doc cakap takde masalah, rahim dan kantung kuat and babies okay. Nanti ngelast trimester , tu takpe, buang la daalam banyak mana nak 🥰

utk case yg slalu keguguran, dokter x suggest utk bersama pd awal kehamilan. tp jika tiada ap2 masalah, x berbahaya jika bersama