Tengah demam, selsema, batuk…

Usia kandungan sudah 10 minggu, boleh ke makan pil demam, selsema, batuk ??? Boleh effect dekat kandungan ke sekiranya makan ubat2 tu?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Kena dapatkan ubat yang sesuai dengan ibu mengandung. Boleh makan ubat tapi mesti dapat preskripsi daripada doktor dan beliau tahu awak tengah hamil

Demam, boleh ambil paracetamol ikut dos yg betul. Ubat selsema dan batuk dapatkan prescribed by doktor