Usia Kandungan Saya Berapa Ye

Usia Kandungan Saya Berapa

15 Các câu trả lời

Sis jgnlah tnye soalan yg bleh wat kmi² nie sume rse annoying... Pe niat soalan tu sbnar nyer... Klaw sis tnye pakar pn die xleh nk jwb tuk sis..kndungn sis kot... Bkn kmi... Adoilah sis oii...🤦

Baru mncuba pakai app asianparent tu.. 😅😂 x paya stres kawan2.. benda gini mmg bole jadi kalau main malas2 guna app.. last2 benda pun jadi la pelik.. gara2 x siasat ada ramai pengguna app ni

Nak tahu usia kandungan kena LA jumpa doktor sis. Nanti doktor kirakan ikut last period @ melalui scan.

Ckp sorang diri ker.. 😂😂 terhibur sis..hahaha. ingt la tarikh last dtg haid.. kira pakai apps..

Bunting kerbau ke...?? Kalau bunting kerbau sekitar 9-11 bulan, Umumnya 🙄😌

Download apps period tracker. Atau dlm apps ni ada bgtau puan dah berapa week.

Mgkin Dia nak servey usia kandungan ibu2 disini kot. Sy baru 5 weeks

4y trước

Btul tu.. mgkin bgtu

mgkin dia bru mula guna app ni jdi dia x berapa pndi nak guna

sis tgu sy hbis kursus ngan nujum pak belalang dulu ye hehe

soalan pun mcm tak complete..mcm mana nak bg jawapan ye😅

4y trước

Soalan macam bagi soalan kat tok moh je🤣🤣🤣🤣