Bersalin awal

Usia kandungan nk masuk 35minggu(lg 2hari)..hari ni terasa sakit perut bahagian bawah..ad air kluar warna jernih..skrng ad hospital..ms cek ad darah...tp belum cek bukaan lg...adakah ini tanda nak bersalin?persolan nye normal ke bersalin usia nk masuk 35minggu?hati pun risau juga...tp ALLAH sebaik2 perancang...hnya mmpu berdoa..aamin

1 Trả lời

Kalau ikut kn 37weeks bru baby pra matang sis...

5y trước

Nurse akan suntik ubat dexa 2x UTK matang kan paru2 baby jika ada tanda2 nk bsalin awal..