kaki bengkak normal atau sebaliknya ?

Usia kandungan baru 26mnggu tapi kaki da bengkak ? dengan berat badan lagi mendadak naik. Is this normal or??? Hmm ada tips x tuk kurangkn bengkak kt kaki nie n seimbangkn berat bdn??

2 Các câu trả lời

Normal....sebelum tidur sapu minyak panas di kaki sampai betis...lapik kaki bagi jadi tinggi.... Banyakkan minum air masak.... Saya selalu bengkak kaki sbb berat badan naik dan rajin jalan..... Heheheh... Nurse kata normal bagi seseorang obesiti

Bdn berat sbb tu kaki bgkak. Kwal portion mknn. Kaki tu sruh la laki urut2 kn

5y trước

Tu la sya pun rasa sbb berat bdn tlalu tinggi tu yg kaki bengkak 😅 mngkin kena kawal mkn juga la nie