Fibroid cyst

Urine test saya positif tapi pergi klinik scan doktor nampak ada fibroid dan cyst? Doktor cuma minta saya refer pakar di hospital. . Adakah kemungkinan urine test saya false result?

Fibroid cyst
1 Trả lời

mak sy pernah jdi cmni. masa tu umur dh 46. xdtg period sebulan. check double line. mak mcm pelik sbb dia dh ikat rahim masa last czer dlu. mcm mana bleh lekat. last2 scan dkt klinik doc ckp fibroid. besar ibu jari kaki masa tu. bru nak happy ingt nk dpt adik bru.😅 refer pakar. bulan2 checkup. tpi alhamdulillah skrg xde dh. dh kecut sndiri. mak jaga makan. xmakan makanan dlm tin or makanan segera.