UPT saya samar-samar ni tanda hamil ke tidak?

upt saya samar-samar...ni maksudnya saya hamil ke tidak...sebab saya tiada alahan muntah-muntah pun....

UPT saya samar-samar ni tanda hamil ke tidak?
2 Các câu trả lời

awal lg n ade org xde alahan oun https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y trước

hehe dah join group...terima ksih...kiranya normal la tkda alahan

tarikh haid sis bila? suda terlewat? kalau saya 6 hari sebelum haid mmg dah nampak line yg samar2 & hari ni dah 9Weeks mengandung. so sis kena check haid sis.

2y trước

haid saya last 5/5... dah lewat...