baby baru 11 bulan

upt eco ni ble pcya ke , sya sja try tiba2 naik 2 line terang . last period 2/10 . nurse x mara le sbb baby bru 11 bulan n sya bsalin normal sebelum ni 😅

baby baru 11 bulan
14 Các câu trả lời

sy pon baru² ni penah jgk try..sje² nk test..sbb gedik sgt kn nk cube...try pkai yg bli kt shopee tu...double line jgk tp samar²... time tu rse mcm debar...lpstu 2 hri lepas tu sy sruh husband bli upt (clear blue) yg digital..sy cube try wktu subuh...tggu pnye tggu "not pregnant"...pastu tk puas hti lagi cek upt yg shopee(kebetulan bli bnyk) pon smar².. then tak lme lps tu..period plak...ni bru lps abis period..so mcm mne plak ye..adekah sy pon pregnant? ank sy bru 5 bulan🥲

2y trước

owh...ye ke...okey..nnti sy cube lagi skli...rsau plak kn..sbb ade sesetgh org..period pon bole pregnant kn...tu yg sy tkot sgt tu...

boleh jadi positif. possibility tu masih ada. sbb nmpk terang sgt dh. boleh repeat after 48j. hcg meningkat setiap 48j☺️. sy pregnant jarak dkt juga. usia baby 1tahun 2bulan dpt tau pregnant 2nd baby. normal je nurse bising tu. awak layan kan je. dorang consent dkt kita. takut kita xboleh nak handle both. bila kita pregnant mood kita pon swing. risau termarah anak 1st je. sbb dia xtau pape lg.

2y trước

*concern

saya dulu pon ada saja2 beli upt kt eco untuk cek pregnancy..naik 2 line..pastu untuk kepastian saya tunggu lagi 2 minggu & cuba beli upt yang baru di watson..haaa memang betul naik 2 line jugak..maknanya betul la result upt kat eco tu ;) sekarang saya dah 32minggu...

2y trước

sy tnggu 2 mnggu lg sy test lg

bleh je caya..sbb dlu sje beli byk sbb mmg rancang nk ank...lmbat shri powm check🤣🤣mntang2 kda rm2 pnya..lpas check bln ke 3 bru lekat...test byk2 mmg double line..tp sbb kda rm2 pnya..kite g bli la kt farmasi 1 nk double cmferm..mmg btol lekat..jd eco pnya mmg bleh caya la...

2y trước

thniah...rzki la tu...ape powm bby kcik lg tu...moga dprmdhkn urusan mngdung hingga brsalin....

Sis sama dg sy.. baby 1st baru 11 bulan, malam tadi check naik 2 line, tp memang masih samar lg.. sy last period 27/10, haritu berslin normal, tp takut nurse marah jg😅

2y trước

tu la sis sya pun risau kena mara juga . hahaha . xpe tnggu 2 mnggu lg test lg . kot bole g klinik trus cek

sy pun pernah guna upt eco, shoppee punya yg 60sen tu pun pernah try.. 😂 so far mmg positive, double comfirm dgn clear blue ... alhamdulillah dah 35week 🥰

2y trước

alhamdulillah

nurse n doc bsing sbb Rahim blm btul2 sihat..sya yg preg yg kdua,ank ptma 1 thn 7 bulan pun kna bsing..apa lg sis br 11 bulan..apa2 pun rezeki sis..

2y trước

tu la sis . hadap je la . bkn x mkn prncnag makan juga

Repeat upt lain terang cmni biase mmg ade tu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y trước

tngh tnggu 2 mnggu lg bru cek . setakat ni da 2 kali test mmng positif

sy pun pakai upt eco . sgt sgt samar , bila esok tu sy try upt yang mahal ( clear blue ) ya mmg betul pregnant

2y trước

alhamdulillah , nnti sy cuba sis

Cuba try UPT yang valid macam clear blue. UPT eco tak pernah cuba. Sorry

2y trước

ok sis , tq