upt

Upt apa yg elok

7 Các câu trả lời

4hari sebelum period sy test pakai first response 3hari sebelum period sy test pakai first response 2hari sebelum period test pakai clear blue 2-3 weeks pregnant

5y trước

Aminn...tq sis

Yg murah di guardian dan watson pon dh ok dalam rm5 gitu bergantung pada promo jugak.. asalkan buat test pada timing yg betul.. in shaa Allah okkk..

lg clear klu bli clearblue.dpt detect lg awl..walaupn period bru lewat 2 3 hari pn still dpt detect dgn jelas.

5y trước

Ohh ya kaa. Thanks

Beli dwkat guarfian yang 5ringgit lebih pon okey. Nak mahal sikit clearblue.

5y trước

Okay thanks

Beli yang jenis cassette tu sis

5y trước

Welcome

Yg jenis cassette.

Clearblue