Dapat tahu pregnant melalui UPT expired

Sje nak share. Awal² saya tahu saya pregnant masa test guna UPT expired. Awalnya test suka² sekadar nak tgk tindak bls upt tu kalau letak urin 😅. Tetiba diri sendiri yg terkejut bila laju je line T kua merah walau samar 😂 Ingatkan scam. Cari la pula UPT yg elok. Tengok² sungguh double line. Alhamdulillah. Syukur. Penantian 4 tahun berakhir :') #firsttimemom #firstbaby

Dapat tahu pregnant melalui UPT expired
2 Các câu trả lời

Alhamdulillah barakallah, jaga diri taw. sy pn lps dah taw preggy sy test lg dgn clear blue tp dah exp pula, tp alang² pki je la sb nak bw g konfirm kat swasta. tp reading dia xbtahan lama la mcm yg masih valid la. sb dlm seminggu lps tu sy tnjk ke hasben reading dia dah jd | kalo clear blue 😅

1y trước

agknya kena tgk tmpt simpan kot, sy simpan dlm laci sorok ke hasben 😂 tp skrg xtgk lg mcmana keadaan sb hasben msh nak simpan lg 😅. insyaallah amin, semoga awk pn sama juga insyaallah 🥰

tahniah sis...

1y trước

tq sis 😊