Alahan 😵‍💫

Untung nya mommies yg takde alahan , sy dari 3w tahu pregnant sampai lah keharini dah 10w ++ masih alahan terukkk . - muntah (setiap kali makan) -mual -senak -pedih ulu hati -loya -kembung -sakit kepala -sesak nafas -mengah -muntah darah -hilang selera makan -cirit birit (awal kehamilan) -sembelit (7-9w) Dah cuba mcm2 jugak minum jus mamariam , pegi hospital , drip air , makan ubat (doc bagi) tapi tahan sekejap je 🥲 Redha jela kita yg nk mengandung , Allah dah bagii terima jela . Mommies boleh kongsi pengalaman masa alahan tak kot ada cara nk kurangkan salah satu rasa dekat atas 😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Alahan 😵‍💫GIF
49 Các câu trả lời

Samalah Sy pun . Bkn alahan tp sy susah nk hadam makanan. Kembung perut pedih ulu hati. Kdg2 lepas makan, makanan tu masih ada kat tekak smpai rsa loya tekak ni. Skrg dh 6weeks dh start mual2 tekak tk boleh bau tumis lgsung jd mmg sy tk masak lgsung . Tgok org masak pun rasa nk muntah . Syukur lah dpt rasa nikmat ni tak lama pun InshaaAllah

2y trước

Kan . Serba salah. Makan sikit lapar makan byk sangkut kat tekak 🥲