pampers NB

untuk NB pampers brand apa yang sesuai ye... any suggestion... #firstTime_mom

22 Các câu trả lời

Semua ok sis, cuma serasi ke tak je dgn ank, sis try amek sample dulu, tgk mne yg sesuai dgn ank sis dan sesuai dgn bajet sis..😊

utk nb pakai yg jenama momo je . sbb baby nb kerap tukar Pampers 10kali sehari . yg jenama momo ni murah RM12 je . recommended ✅

momo house bagus murah rm10.99 32pcs tk bocor !!! 😍😍 beli shopee penghantaran dia laju

Perlu try and error awak. Macam saya dulu cari yang murah dan senang nak dapat.

Boleh try Mamypoko atau Molfix. Kebanyakkan NB okey dgn brand ni.

Molfix extra dry. 👍 Very recommended

molfix baby guna x naik ruam langsung

huggies ... lembut..

drypers wee wee dry

try drypers