bleeding 18w

untuk mommy2 yg tngh pregnant tlg sgt jgn push diri buat kerja berat, turun naik tangga selalu 🥺 kalau penat rehat ya mommy. biar shuben je yg tlg buat kerja ruma. sy dah kena bleeding 18w trus pg emergency dan cek guna mulut itik tu waa sakittttt nohh, ultrasound semua syukur baby okay. doc nasihat bed rest and sampai skrg x bleeding dah. bila mommy dah rasa penat, rest la ya 🥺 jgn push diri sgt. kesian kat baby.

1 Trả lời

betul..bt ape y mampu je..bile badan dah rasa lain cam rasa lenguh ke cramp ke terus je rehat betul2