Ambil tahu ini, ibu ayah!

Untuk menyambut kedatangan si comel, ibu ayah perlu ambil tahu beberapa perkara terlebih dahulu ya👶☝️ Tahap penglihatan bayi kita memerlukan masa dari masa ke semasa untuk lihat secara sepenuhnya🥰 Jadi, ibu ayah perlu sedia maklum akan keadaannya mengikut fasanya ya✌️ *𝐍𝐎𝐓𝐀 : 𝐒𝐢𝐥𝐚 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐀𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐓 ini untuk rujukan masa hadapan anda

Ambil tahu ini, ibu ayah!
7 Các câu trả lời

Period lwet hri ke 8, cek upt positive and trs p klinik, scan nmpk kantung, mlm tdi p klinik sbb rse mcm kne gastrik, doc scan xnmpk lgi normal ke? Skrg dah 6 week 2 hri

4y trước

Ohh yeke.. Terima kasih insyaallah..

😍👍🏻👍🏻

👍

👍👍

👍