Mosquito Repellent Patch sesuai atau tidak untuk bayi yang ada G6PD?

Untuk bayi G6PD,product apa yg sesuai untuk mengelakkn dr gigitan nyamuk? #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangandibully #ingintahu

Mosquito Repellent Patch sesuai atau tidak untuk bayi yang ada G6PD?
3 Các câu trả lời

anak saya takde G6PD tp kulit dia mmg agak sensitif. lepas guna tu badan dia naik byk bintik kecil. tk pasti sama ada kebetulan atau disebabkan MRP

Tampal kt benda/ perabot sekeliling baby. Jgn tmpal kt bdn dia.

xde pengalaman untuk kes G6PD

3y trước

moga dipermudahkan segala urusan puan