Mama muda

Umur sy baru 19 , n now pregnant 21w . Ramai org pandang serong sbb masih muda dh kawin . Tapi still ada yg support . Disebabkn anak fist n kurang pengetahuan pasal pregnant ni , boleh tak share tips2 nak bagi baby sihat2 je dalam perut mama ni ? Apa yg mama boleh buat n apa yg tkboleh buat ?

50 Các câu trả lời

rezeki individu ada awal ada lambat, ada dlm pelbagai bentuk, kerjaya, rumahtangga, bisnes dll. biarkan ye mulut orang. jaga pemakanan, dgr pesanan nasihat doktor, gaya hidup sehat mentally, physically and paling penting emosi. 😇🙏