Boy or girl🤗

Umur sis dh 45 tahun..sekarang hamil 18 minggu.. Alhamdulillah.baik2 ja sis..cma sis nk kepastian ..siapa blh terangkan x..sis akan dpt bby pa ya.. sis kurang fhm tgk pada gambar scan.. hri tu terlupa nk tyn doktor. Dan doktr pn x ckp pa 😅

Boy or girl🤗
1 Trả lời

Ikut gmbr scan ni tak nampak gender puan. Ni gambar overall satu badan dgn kepala. Nak tgk gender kena gmbr yg nampak celah kangkang. Masa scan tu ada minta nk tgk gender tk? Kalau tk minta kadang diorang tk scan utk tunjuk.

3y trước

Eh tak apa. Tak semua reti tgk gmbr scan kan. Saya sebab masa scan sibuk bertanya, kadang sibuk google cara baca gmbr scan hehe minat utk faham lebih keadaan baby sendiri je.