Mommies

Umur berapa bulan eh boleh bawa baby keluar malam? I mean bukan selalu, ada masa nak juga bawa baby keluar malam. And adakah akan ganggu waktu tidur malam dia. Now my baby is 3months

5 Các câu trả lời

3bln tu body bby blom ckop bgos dgn suasana lua sis . klau kelua skdr hal pentg mcm kne beli brg dapo ke ap xpela . tpi bkn la bwk tmpt2 yg rmai org tu . skrg sakit brjgkit mcm2 . bby pon xbole kne asap rokok sgale lg . 6bln nt nk bwk kelua mlm sesuai la sikit sbb bby da mkn . nk bwk bby mse tu kelua jln2 skjp pon xpe asl kn sblm kul 10mlm sis . ats 10mlm xsesuai sbb mse tu embun tkot ank bole demam selsema.

5y trước

ye sis . sbb skrg mcm2 sakit kt lua . org sento2 ank kita pon bby bole jdi sakit . kita bkn tau kn kt situ ad org yg xsehat .

Baby sy bru mlm td bawak kuar malam. Haha. Ni pn dh 5bulan 6hari bru berani. Nk bawak kuar pn smlm cm risau2 gak. Tp nasib ok. Dpt susu dh ckup. Lena dlm kete.

5y trước

Dh besar tu bru berani bwk. Sblm2 ni mmg xpnah. Hihi.

Sekali skala tak apa je sis. Cuba balik sebelum lewat malam & tutup kepala baby dgn topi atau kain 😊

sye lpas pntg dh bwa jln2 kuar mlm means lpas isyk sb nk bli brg2 tme waktu mlm je suami kije pg..

Jgn ajar baby keluar malam.. Kalo urgent xpe.. Baca doa di ubun2 nk elak gangguan.. Bwk sekali sebunjut lada hitam @ garam.. Petua org tua2 😘