kemahiran meniarap

Umur bayi saya pada Hari ini ialah 3 bulan 24 hari tetapi bayi saya masih belum mampu meniarap sendiri.Adakah itu perlu dirisaukan? Saya sering melatihnya Utk meniarap dengan bantuan Saya atau suami

6 Các câu trả lời

sllunya bb kcl,cukup bln lhr lbh cpt meniarap..klu bb pramature/gemuk ada lmbt sikit nak angkat bdn dia..itu pglmn sy..range umur nak meniarap biasanya 4-6bln

Xperlu risau , lain baby lain perkembangan ada baby cpt ada baby lambat sis teruskan shj dgn tummy time in sya Allah lama2 nnt dia pandai meniarap

5y trước

Ok..baik terima kasih 🙂 sebab mertua sllu ckp..eh lambat dh Ni huhu..

anak sy 4 bulan lebih baru meniarap sendiri tanpa bantuan. 6 bulan baru menyulur ke belakang, dpn, golek2..

Tak perlu risau kerana setiap perkembangan bayi tidak sama

baby sy pon 4bulan bru meniarap sis....

nice