Nak tips naikkan berat badan baby

Umur baby 5 bulan 6 hari. Haritu short 300gram. Mcm mana ya nak bg bg berat naik?

3 Các câu trả lời

buat masa ni kene bagi susu je..dh 6 bln bru start bgi mkn...pastikan baby tido siang hri...then susu kene kerap bgi lgi2 waktu tgh mlm..buat je kalau tersedar jam 3 pagi mmng dia akan minum walaupun dlm keadaan tido

1y trước

fahammm. tq ya

Bagi susu ikut demand dan keperluan anak. Siang kena waktu nap. Kena make sure waktu tidur anak mencukupi. Moga dipermudah urusan

1y trước

tq❤️siang bpe lme kne tidur

cukup tidur waktu siang 3-6 kli dlm sehari (30min-1jam)