Kepada ibu2

Umur anak saya 1 tahun 3 bulan... Tapi masih lambat bercakap.... Hye setakat pgil emak nak lepas tu bhsa yg x fhm lah... Normal ke ank anda sama jgek ke? #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

normal sis...anak saya 1tahun 3bulan jga...mama papa ja dia reti sebut lain blom lagi...rajinkan ajak dia brbual mcm kita

2y trước

Alhamdulillah saya rajin ajak borak...kdang die ajak borak bgthu hye x fhm jek lah... Apa die nk ckp kn pd saya...

normal