Keguguran

Ummi berharap kamu lahir bulan November nak karna hplnya bulan November, Ummi sangat bahagia pas tau kalau ummi hamil lagi ummi masih tidak sangka. Ummi sangat bahagia, akhirnya kakak Humaira punya adik.. Tepat 7 minggu kehamilan ummi , bercak pertama muncul ummi berpikir kalau itu hanya bercak biasa.. selang beberapa hari yg keluar bukan bercak lagi tapi darah berwarna merah yg segar, ummi tercengang nak tapi ummi masih berpikir positif kalau ini hal biasa. Tapi ummi memberanikan diri untuk cek ke dr. Obgyn untuk tau lebih lanjut apa yg terjadi.. Kagetnya ummi setelah dokter bilang kalau calon bayi ummi sudah tidak ada , hanya tersisa gumpalan darah 😭 Hancur hati ummi nak , maafkan ummi yang tidak bisa jaga adek ummi lalai nak .. 😭

1 Trả lời

Innalillahi, sabar ya bun, mungkin sudah takdirnya, inshallah nanti diberikan penggantinya lagi bun. Semangat 😊