Saiz bayi

Ukuran bayi sye tak sesuai dengan kandugan . Bayi sye d nyatakn memiliki ukuran yg kecil dri jangkaan . Jadi apa yang perlu sye lalukan untuk buat dia normal semuala

4 Các câu trả lời

Ada minta advice daripada doktor tak? Kalau advice daripada gynae saya, kena ambil high protein diet. Minum susu 2x sehari.

Sya pun Beby kecil dari Ukuran dari scan baru 34minggu Due scan 31/3/2024 sepatutnya skrng Sya 37 minggu dah due 12/3/2024

Awk sekarang berapa minggu? Berapa berat baby

Cuba minum susu kambing