hamil 8 weeks

Udaah berbentuk apa ya kalau hamil 8 minggu

11 Các câu trả lời

Semua nk tadahhh kt depan muka ke sis...ilmu tu byak tlg la cri.memng la x tau bertanya tp soalan tu aduiiii.rajinkn la membaca.sis donlod aps ni pon dia da tunjuk saiz bb berat bb knp tnya lg...tp pelik gk kn kt aps ni byak btol soalan mengarut.kt fb nsib smua byk kongsi ilmu n tnya soalan yg penting n sama2 leh belajar..

X abes2...soalan cmni...dr prgnant seminggu smpai la bpe mggu tnye cmne bentuk....nk org bg jwpan cmne pon x tau...ape yg dia nk sbnarnye...semak la soalan cmni

Ibu-ibu sekalian, it doesn't hurt to reply nicely. Be nice to others ☺️

Dlm app ni semua dh diberitahu rajin2 la membaca tolong la🤦🏻‍♀️

Page ni ada macam2 info kalau kita explore betul2..

Haa tengok lah ni.

Cuba tgok ni

Xtau la sbb xnmpk

5y trước

🤣🤣🤣🤣

Tu pon nk tnye!

5y trước

Biau la die🙄 xnk jwb xyah jwb

😉