Hi ibu2 nak tanya umur baby berapa tahun bolh bagi ubat cacing first time ada anak xde pengalaman lg

UBAT CACING

2 Các câu trả lời

Puan lidya, saya baru balik dari appointment di kk hari. Saya dah tanya nurse ttg bila umur sesuai nak bagi anak makan ubat cacing. Nurse bagitau start umur 2 tahun 😊. Hari ni saya ada appointment dengan nurse je, takde appointment dengan doktor. Tu yang saya tanya nurse saja. #TAPsupermoms #TAPactiveusers